marți, 24 decembrie 2013

Moș Crăciun iubește Google

Avansul tehnologiei nu îl poate lăsa indiferent pe cel mai cunoscut om al planetei și anume Moș Crăciun. Cum misiunea de a împărți cadouri sutelor de milioane de copii din întreaga lume este una ce necesită o armată de ajutoare, o mulțime de mașinării pentru făcut jucării și niște servere uriașe, cine altcineva ar fi fost mai potrivit decât gigantul Google, o companie în valoare de 230 de miliarde de dolari.

Google se folosește de cea mai cunoscută sărbătoare pentru a-și promova produsele și serviciile. Astfel prin intermediul Santa Tracker orice utilizator de internet poate urmări evoluția pregătirilor din Satul lui Moș Crăciun prin intermediul unor filmulețe, aplicații și jocuri flash. Poți vedea cum pe 1 decembrie Moșul primește un apel pe telefonul său Google Nexus 5 prin intermediul Google Hangouts de la un renul ce utilizează un Google ChromeBook. De asemenea tot traseul lui Moș Crăciun se prezintă prin intermediul Google Maps. Poți vedea cum privesc Crăciunul oamenii din diferite țări, cum sunt făcute jucăriile și dulciurile și toată logistica din Satul lui Moș Crăciun. Sunt multe lucruri drăguțe în Satul lui Moș Crăciun. 

Îmi pare rău că de-abia acum am aflat de această campanie, ce se derulează de la începutul lunii. La ora la care scriu acest articol Moșul tocmai a pornit în călătoria sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu