duminică, 4 august 2013

Site-uri utile(I)

De-a lungul navigării mele prin vastul internet am găsit site-uri și site-uri, unele sunt niște inutilități totale, dar unele sunt adevărat aur curat. Dar dacă tot le-am găsit, ce ar fi dacă le-aș pune pe toate la un loc și aș face o listă cu ele.

1. Copypastecharacter - un site care ar putea sa fie mereu aproape. De câte ori nu am avut nevoie de un semn mai deosebit cum ar fi cel de copyrhigt(©) sau o literă din altă limba (Ω). Acest site dispune de o largă varietate de semne pe care pur și simplu dai click și apoi îl lipești unde ai nevoie.

2.Pixlr- un excelent editor foto online cu 3 nivele de dificultate: Pixlr-o-matic este pentru ce care vor doar să adauge un efect pozei lor. Pixlr-express  oferă pe lângă efecte și câteva opțiuni de editare foto cum ar fi modificarea contrastului, decupare, adăugare de text ș.a. Pixlr editor se adresează acelora care doresc să modifice mai mult o fotografie și se asemănă puțin cu binecunoscutul Photo-Shop.

3.Youtube-mp3 este cel mai rapid downloader de conținut de pe youtube absolut gratuit și extrem de ușor de folosit. Fiind foarte rapid, nu este însă și la fel de puternic, astfel unele melodii care au protecții puternice de drepturi de autor nu pot fi descărcate. Eu îl recomand însă pentru că merge în 90% din cazuri de 10-15 ori mai repede decât alte site-uri de acest gen.

4.Infografice- cei de la incont.ro au o secțiune de infografice extrem de bine realizate, complete și fără scăpări. Te poți documenta despre mobilitatea populației, economie, despre evoluția salariilor și impactul politicilor asupra populației.

5.500px este un site unde vei găsi cele mai frumoase fotografii. Este un site dedicat artiștilor în ale fotografiei, site unde sunt promovați și unde se pot promova. Site-ul  poate să îți fie util, chiar dacă nu ești fotograf, fiind o sursă excelentă de fotografii pentru proiecte sau, de ce nu, chiar pentru wallpaper-ul tău.

O să scriu și o parte a doua când mai găsesc sau îmi mai reamintesc site-uri de genul. Melodia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu