duminică, 29 septembrie 2013

Copii care plâng mult, înțeleg sistemul

Cea mai puternica armă este informația. Cine are informația și cine reușește să o manipuleze în avantajul său are o viață, zic eu, foarte bună. Poate ai auzit de masoni, de illuminati, niște organizații care se presupune că ar controla lumea și că ar duce lumea înspre diavol. Toate acestea sunt doar teorii ale unor oameni care au accesat anumite informații și le-au interpretat greșit...sau poate le-au interpretat așa cum s-a vrut. În orice caz sunt de părere că există niște organizații sau grupuri de oameni foarte inteligenți, cu o bogată paletă de cunoștințe care au înțeles că e foarte ușor să prostești masele. Aceste organizații sunt mult prea bine fixate în societate și mult prea bine mascate pentru a fi descoperite cam ca în imaginea următoare:
Acum poate vrei să faci parte din organizația asta și să ai o viață frumoasă. Ei bine, ei nu recrutează decât oameni folositori. De exemplu un medic stomatolog, e un om destul de inteligent care vede o grămadă de probleme în gurile unor oameni. El îi poate informa pe ceilalți că sunt multe probleme cu albul dinților și mulți pacienți vor dinți albi. Un fabricant poate să facă schimbe eticheta și cu ajutorul unor oameni de publicitate inteligenți să facă o reclamă ca să te facă pe tine să îți dorești aceea pastă de dinți. Și uite așa se umple buzunarul a o grămadă de oameni doar pentru că tu nu ai grijă de dinții tăi.
Aceste organizații exista de foarte mult timp, cel mai probabil de când a apărut civilizația printre oameni și organizarea umană. Pentru a-ți demonstra cât de bine sunt fixați în conștiința colectivă uită-te la cuvântul ,,ei” subliniat. Acești ,,ei”, ,,aia care ne conduc”, ,,ăștia care nu se mai satură” cum probabil au auzit de multe ori de la părinți, bunici. ,,Ei", de fapt este reprezentantul unui grup de oameni, fără personalitate sau a căror personalitate nu este cunoscută și care se poziționează undeva sus de tot în societate, dar cel mai important puțin mai în spate.
Dar îndeajuns cu maeștri manipulări informației pentru că informația o poate manipula orice și de fapt lumea întreagă e bazată pe manipularea informației. Informația este asemănătoare cu atomi, este este tot în jurul tău, tu doar trebuie să o descoperi. Poate crezi că un anumit eveniment sau o oportunitate nu e pentru tine, ci e pentru cei mai implicați și deși se adresează tuturor mereu aceeași oameni au parte de cele mai tari oportunități. Diferența dintre tine și acei oameni este interesul...simplu, interesul. Dacă tu nu ai mai sta atât pe facebook sau jucându-te telefon și ai începe să te mai uiți pe site-uri de genul ăsta sau ăsta ai avea mai multe șanse să accezi spre o viață plină de oportunități și de experiențe plăcute.
Dar să trecem la ceva mai simplu, cum ar fi o fată mult peste nivelul tău(la prima vedere) de care îți place foarte mult. Ea prin acțiunile sale și prin ce spune aruncă cu informații în stânga și în dreapta. Tu ai putea să le culegi și să le folosești în avantajul tău: flori preferate, nevoi sentimentale speciale, cum vrea să fie tratată, ce mâncare îi place, ce local îi place și multe alte informații care sunt chiar acolo lângă tine când aceea fată se plânge prietenelor ei.
Înainte au fost doar un exemplu, dar întreagă viață este bazată pe manipularea informației. Da, poate că în cărți și la grădiniță e rău să manipulezi, poate profesorii îți vorbesc că nu se mai recunosc valorile și toți sunt niște șmecheri și niște hoți, dar acesta este adevărul: în viață dacă nu ți ochii deschiși și urechile ciulite ca să captezi informația și nu ești măcar puțin parșiv să manipulezi informația aia nu ajungi atât de bine pe cât ai putea.
Și acum revenind la titlu: un copil plânge din diferite motive, dar în principal din cauza nevoilor(somn, foame s.a.m.d.) pentru că asta simt ei să facă și așa te atenționează. Dar sunt acei copii care plâng când nu li se face pe plac, când nu sunt băgați în seamă și cam atunci când vor ceva. La prima vedere sunt niște copii nenorociți care nu sunt bine educații, dar nu. Ei sunt niște învingători pentru că au înțeles că plânsul îi deranjează pe adulți și le fac toate poftele numai să se oprească. Așa vor face și mai târziu când vor fi adulți și vor profita de slăbiciunile altora.
Și pe lângă melodia minunată  las și o morala de sfârșit:
Adevărații învingători nu sunt cei care se împotrivesc sistemului ci aceia care îl înțeleg și îl controlează.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu