duminică, 2 iunie 2013

Cam primul

Acesta e primul meu articol pe al treilea blog personal. Sper să țină mai mult ca celelalte. În momentul asta am 17 ani, termin clasa a zecea. Locuiesc în Focșani și îmi plac orașele mari și cosmopolite, dar cu ajutorul lui  Google Maps am descoperit ca orașul ăsta micuț mai are să-mi arate multe.
Sunt pasionat de sport, de mișcare. Merg la sală, dar aș dori să îmi găsesc parteneri cu care să pot începe să fac exerciții calestenice, pylometrice s.a. Îmi plac de asemenea ciclismul și drumețiile pe munte. Mi-aș dori ca lumea să facă mai mult sport. Eu am slăbit prin dietă și sport de la 113kg la 89kg obiectivul fiind 78kg.
Vreau să fac foooarte multe lucruri și să am foarte multe chestii mai scumpe sau mai ieftine. Sunt pasionat și de fotografie(de panorame), de reclame bine realizate, de tot de felul de gadget-uri și de multe altele. Vreau de toate, să le fac pe toate însă nu fac prea multe lucruri de aici și faptul că nu știu ce să fac în viață.
Am o prietena, Miruna, cu care sunt împreună de un an ș`un`pic, pe care o iubesc foarte mult. Sunt fericit cu ea și mă bucur că a apărut în viața mea.
Cam atât cu primul articol. :D...aaa și la sfârșit las o melodie(<-- click pe cuvânt)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu